Amber Ferdinandusse

Amber Ferdinandusse

"Amber brengt hele lastige zaken tot een goed einde met een combinatie van vasthoudendheid, strategisch inzicht en people skills."

Amber
“Amber is deskundig, betrokken en to the point.”

Het meeste plezier haal ik uit ingewikkelde en veeleisende zaken die kennis vereisen van verschillende disciplines. 14 jaar lang heb dit gedaan als advocaat en nu heb ik de mogelijkheid om dit als gecertificeerd mediatior, bemiddelaar of arbiter aan te bieden.


Over mediation en bemiddeling

Je blijft eigenaar van het probleem, en dus ook van de oplossing. Bij de rechtbank ben je deze controle kwijt. Dit geldt ook voor de kosten en de tijdsduur. En de wederpartij kan in beroep. Als dit traject is afgesloten, ben je ook echt bij het einde. Mediation of bemiddeling eindigt met een vaststellingsovereenkomst en is bindend voor de deelnemers. Als de ander zich hier niet aan houdt, is het eenvoudig en dus goedkoop afdwingbaar bij de rechter.


Over abritage

Als partijen akkoord zijn over bijna alles wat hen verdeeld houdt en er blijft een klein geschil over, dan kun je mij ook vragen een bindend advies te geven. Mijn rol wijzigt dan naar arbiter en op basis van mijn jarenlange ervaring kan ik daar dan in voorzien. Dan is alles geregeld en partijen kunnen verder met waar ze goed in zijn.

Verkorte biografie

Na mijn middelbare school heb ik psychologie en theologie gestudeerd. Ik heb een tijd gewerkt binnen het bedrijfsleven in diverse management posities tot ik in 1992 mijn eigen bedrijf in de schoonmaak startte. Dat heb ik met een vennoot circa 12 jaar gedaan, waarna we het hebben verkocht. 

Ik ben vervolgens rechten gaan studeren en na een korte periode bij een rechtsbijstandverzekeraar in 2009 advocaat geworden.

"Ik werk het liefst voor en met ondernemers en ik ben graag een sparringpartner voor ze."

Opleiding

Certificaten

De Nederlandse orde van advocaten verplicht advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Amber heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk recht
  • Arbeidsrecht Arbeidsmediation
  • Burgerlijk procesrecht Litigation
  • Verbintenissenrecht

Vragen?
Zo kun je ons bereiken

Contact

Vragen? Zo kun je ons bereiken

Contact

Wat wij je beloven

Juridisch top

Het spreekt vanzelf dat wij ons vak verstaan. Bijscholen en zelfontwikkeling is onze tweede natuur.

Geen verassingen

We zijn vooraf duidelijk over de kosten en we zijn duidelijk over de resultaten. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf.

Afspraak is afspraak

Wat zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.