Amber Ferdinandusse

Amber Ferdinandusse

"Amber brengt hele lastige zaken tot een goed einde met een combinatie van vasthoudendheid, strategisch inzicht en people skills."

"Amber heeft mij voor de poorten van de hel weggesleept"

Specialisme

Het meeste plezier haal ik uit ingewikkelde en veeleisende zaken die kennis vereisen van verschillende disciplines. Dat vind ik ook zo leuk aan mediation: je zit steeds met nieuwe mensen in nieuwe situaties en de uitdaging is dan om met alle partijen het best mogelijke resultaat te bereiken.

Verkorte biografie

Na mijn middelbare school heb ik psychologie en theologie gestudeerd. Ik heb een tijd gewerkt binnen het bedrijfsleven in diverse management posities tot ik in 1992 mijn eigen bedrijf in de schoonmaak startte. Dat heb ik met een vennoot circa 12 jaar gedaan, waarna we het hebben verkocht. 

Ik ben vervolgens rechten gaan studeren en na een korte periode bij een rechtsbijstandverzekeraar in 2009 advocaat geworden.

"Ik werk het liefst voor en met ondernemers en ik ben graag een sparringpartner voor ze."

Opleiding

Lidmaatschappen


De Nederlandse orde van advocaten verplicht advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Amber heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk recht
  • Arbeidsrecht Arbeidsmediation
  • Burgerlijk procesrecht Litigation
  • Verbintenissenrecht

Vragen?
Zo kun je ons bereiken

Contact

Vragen? Zo kun je ons bereiken

Contact

Wat wij je beloven

Juridisch top

Het spreekt vanzelf dat wij ons vak verstaan. Bijscholen en zelfontwikkeling is onze tweede natuur.

Geen verassingen

We zijn vooraf duidelijk over de kosten en we zijn duidelijk over de resultaten. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf.

Afspraak is afspraak

Wat zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.