Desmond Alberts

Desmond Alberts

"Desmond is in staat om snel te schakelen van een juridisch probleem naar een praktische oplossing."

"Ik begrijp dat ondernemers graag to the point advies willen en dus niet liever met juridische jargon te woord worden gestaan." - Desmond

Opleiding

  • Rijksuniversiteit Groningen: Master, Ondernemingsrecht & Privaatrecht
  • Rijksuniversiteit Groningen: Bachelor in de Rechten, Rechten en rechtswetenschappen

Verkorte biografie

Begonnen met VMBO heeft Desmond zichzelf opgewerkt tot universitair afgestudeerde jurist. Tijdens zijn studies gaf hij zijn omgeving al veel juridische adviezen en omdat hij ondernemend is ingesteld besloot hij hier zijn werk van te maken. Eenmaal ingeschreven bij de KVK als Alberts Juridische Diensten creëerde hij zijn eigen bijbaan.


Nu werkt Desmond al meerdere jaren met plezier bij Stam Advocaten als jurist. Desmond focust zich onder meer op: algemene voorwaarden, incasso praktijken, contracten en dagvaardingen ook wel de algemene rechtspraktijken.


Desmond schakelt snel tussen het juridische probleem en vertaalt dit naar de praktijk.
Ik begrijp dat ondernemers graag to the point advies willen en dus niet liever met juridische jargon te woord worden gestaan.' - aldus Desmond. De vertaalslag naar klanten toe niet alleen juridisch maar ook commercieel is iets wat Desmond graag toepast.


"Ik heb ooit een incasso gedaan voor onze klant. De klant en tegenpartij konden al geruime tijd niet meer door één deur. Er was veel correspondentie over en weer en dat leidde tot niets. Na het verdiepen in de zaak kwam ik erachter dat er maar één telefoontje nodig was met de tegenpartij om ze tot betaling over te laten gaan.  Een telefoontje met een termijn want er zat in alle correspondentie voldoende bewijs voor onze klant, maar dat was helemaal ondergesneeuwd door alle mails en correspondentie. Een week later werd alles netjes betaald."


Vragen?
Zo kun je ons bereiken

Contact

Vragen? Zo kun je ons bereiken

Contact

Wat wij je beloven

Juridisch top

Het spreekt vanzelf dat wij ons vak verstaan. Bijscholen en zelfontwikkeling is onze tweede natuur.

Geen verassingen

We zijn vooraf duidelijk over de kosten en we zijn duidelijk over de resultaten. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf.

Afspraak is afspraak

Wat zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.