Heleen Helleman

Heleen Helleman

Specialisme

Inmiddels ben ik al ruim 25 jaar advocaat en adviseer en procedeer ik op het gebied van personeelszaken. Nadat ik 12 jaar als zelfstandig advocaat heb gewerkt, maak ik momenteel deel uit van het Stam Advocaten team. Mijn werkwijze is open, dat vinden anderen vaak erg prettig.

Verkorte biografie

Ik ben afgestudeerd in arbeidsrecht en daarna heb ik een postacademische opleiding gedaan tot jeugdrecht advocaat. Tijdens mijn studententijd was ik altijd erg actief; ik heb een dispuut opgericht en in verenigingscommissies gezeten.

Ik wilde advocaat worden uit het rechtvaardigheidsgevoel, om mensen te kunnen helpen. Naasten omschrijven mij als actief, creatief, ambitieus en nieuwsgierig. Als ik ergens aan begin, dan maak ik het ook af.

Ik vind het ontzettend leuk om te puzzelen bij werkgeverszaken en het belang van mijn klanten zo goed mogelijk kan behartigen.

Opleiding

  • Vrije Universiteit Amsterdam, Rechten

De Nederlandse orde van advocaten verplicht advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Heleen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Vragen?
Zo kun je ons bereiken

Contact

Vragen? Zo kun je ons bereiken

Contact

Wat wij je beloven

Juridisch top

Het spreekt vanzelf dat wij ons vak verstaan. Bijscholen en zelfontwikkeling is onze tweede natuur.

Geen verassingen

We zijn vooraf duidelijk over de kosten en we zijn duidelijk over de resultaten. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf.

Afspraak is afspraak

Wat zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.