Wat wij doen

Advies en Contracten
Procederen
Incasso
Advies en Contracten

Adviezen en Overeenkomsten

Advies

Ieder contract begint met advies. Wat wil je, en wat kun je onder de omstandigheden het beste doen.

Je krijgt van ons straight to the point advies: moet je links of moet je rechts. Wat kost het om daar te komen, en hoe gaan we dat doen.


Verwacht van ons geen lange memo's en uitgebreide schriftelijke analyses. Onze klanten zitten daar niet op te wachten en wij vinden het niet leuk om te doen.


Contracten

Het maken van goede afspraken is essentieel voor een gezonde, veilige en rustige bedrijfsvoering. Mondelinge afspraken gelden wel, maar zijn moeilijk te bewijzen. Daarom staan wij voor onze klanten klaar om de belangrijke afspraken schriftelijk vast te leggen. 

Procederen

Naar de rechter

Advocaten en procederen. Dat hoort nu eenmaal bij elkaar. Procederen is een van de dingen waar we (heel) goed in zijn. Denk aan kort geding, beslag leggen, hoger beroep.


Dat betekent niet dat we meteen bij de rechter staan. Procederen is een dure oplossing met een onzekere uitkomst. Onze klanten procederen daarom niet graag. Wij adviseren het dan ook niet snel. 


Maar als het moet, dan kan het, en dan staan we er. 

Vooraf maken we afspraken over de resultaten die wij verwachten en de bijbehorende kosten. Onplezierige verassingen willen we vermijden.

Incasso

Effectief en tegen lage kosten betaald krijgen

Betaalt je klant een factuur niet? En heeft hij daar niet echt een (goede) reden voor? Dan is het misschien tijd voor een advocatenbrief en misschien zelfs een incassoprocedure.


Wij bieden onze vaste klanten een gestroomlijnde incassoprocedure met een eigen portaal. Via het portaal kunnen onze klanten nieuwe zaken aanmelden en lopende zaken volgen.


Door onze efficiënte workflow kunnen wij snel en tegen lage kosten openstaande vorderingen incasseren op debiteuren die geen goede reden hebben om je factuur niet te betalen.

Vragen?
Zo kun je ons bereiken

Contact

Vragen? Zo kun je ons bereiken

Contact

Wat wij je beloven

Juridisch top

Het spreekt vanzelf dat wij ons vak verstaan. Bijscholen en zelfontwikkeling is onze tweede natuur.

Geen verrassingen

We zijn vooraf duidelijk over de kosten en we zijn duidelijk over de resultaten. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf.

Afspraak is afspraak

Wat zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.